|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» Thomas
(Frequent Member-240) 
Nie Kwi 01, 2007 13:50
Materiały do angielskiego - Intermediate
Witam.
Zdobyłem sporo materiałów, ćwiczeń, do anglika na poziomie Intermediate. Część z nich mam już w formie pdf, reszta jeszcze w zwykłych txt. Wrzuciłem na serwer. Teraż już możecie sami pobrać :)
POBIERZ
Dla zainteresowanych proponuję poszukać:
Language Project
Organizowany przez BritishCouncil w UK. Na ich stronie można znaleźć sporo ciekawych ćwiczeń, uwag, itd. Godne polecenia.
Pozdrowionka
_________________ Sometimes few words can change everything, sometimes an essay can prove nothing, sometimes saying nothing says all. Sometimes you read such signature and get no point out of it. Did you learn anything?
---> www.code-test.yoyo.pl <---
Ostatnio zmieniony przez Thomas dnia Sro Maj 02, 2007 15:12, w całości zmieniany 3 razy
» Robulus
(Born-1)
Pią Kwi 13, 2007 15:43
Intermediate
_________________ Robulus Mexen
» Mestor
(Gość)
Sro Kwi 18, 2007 18:22
ja jestem zainteresowany, oto mój mail: MestorPL@gmial.com
» zbila
(Born-1)
Nie Kwi 22, 2007 11:28
» amg
(Gość)
Sob Kwi 28, 2007 8:02
angielski-ok@wp.pl
» FOREST
(Born-2)
Pon Kwi 30, 2007 15:31
» marzena 11
(Born-7)
Wto Maj 01, 2007 21:42
» marcin1979
(Gość)
Nie Cze 17, 2007 9:08
Ja tez poproszę skrzynkapoczta@o2.pl
» sobotapol
(Newbie-11)
Nie Lip 08, 2007 23:24
» kasiarella
(Newbie-16)
Sro Lip 18, 2007 10:05
» Thomas
(Frequent Member-240) 
Wto Lip 24, 2007 23:52
Nie mam już tych materiałów. Skasowane, stary komp sprzedany.
Ale jak będę miał trochę czasu to napisze coś o czasach itd.
Zobaczymy. Mam też coś innego w planach ale najpierw muszę uporać się z problemem natury programistycznej.
Prosiłbym o zamknięcie tematu.
_________________ Sometimes few words can change everything, sometimes an essay can prove nothing, sometimes saying nothing says all. Sometimes you read such signature and get no point out of it. Did you learn anything?
---> www.code-test.yoyo.pl <---
|