e-Anglomaniacy są wsród nas... a niektórzy dają korepetycje z angielskiego
|
ZASADY FORUM - zapoznaj się z regulaminem
|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» janowr
(Born-1)
Sro Cze 03, 2009 17:41
Włamanie na konto gamefirst
Witam potrzebuje pomocy czy moze ktos przetlumaczyc mi to na angielski
Witam chce zgłosić włamanie na konto jano18 wczoraj ktoś włamał mi sie na konto gamefirst gdzie utworzył nowe konto o nazwie calisine na którym wykorzystał około 2 tysięcy g1 kredytów za które wykupił dla siebie itemow
drugi atak był na moje konto na warrocku jano17 na którym usunął moje wszystkie zakupione itemy na gamefirst wraz z AW50F które wczoraj aktywowałem po wydaniu 500 kredytów wydal także wszystkie moje dinary około 17 tysięcy
3 atak był na moje konto PayPal którym opłacam g1 chciał wykupić 2 tysiące kredytów niestety nie udało mu się ponieważ zablokowałem konto PayPal wraz z kartami płatniczymi także zmieniłem hasło na nowo utworzonym koncie calisine na którym sa wykupione itemy
4 atak był na mojego maila janomiko@hotmail.com na którym mam utworzone konto jano17 do teraz nie odzyskałem dostępu do tego maila prosiłbym o zmianę maila na koncie jano17 na jano1920@gmail.com
proszę o zwrot moich itemow i g1 kredytów które włamywacz wykorzystał proszę także o blokadę konta calisine i jeśli jest taka możliwość przesłanie danych włamywacza ponieważ chce powiadomić policje o kradzieży pieniędzy proszę o szybki kontakt na jano1920@gmail.com
|
|
Dyskusja była nieaktywna przez 1087 dni, więc została przeniesiona do archiwum.
|
|
| Strona 1 z 1 (Odpowiedzi: 0| Wyświetleń: 852) |
|
|
|
Wyszukiwanie:
Społeczność e-ANG.pl
|
|
Język angielski to podstawa! Nauka angielskiego online
Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.
Angielski dla początkujących
Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówki
Lekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części:
gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanie
Ćwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję
.
|