|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» darial1990
(Gość)
Czw Mar 29, 2007 17:28
Sprzedam testy new opportunities pre-intermeidate
Witam!!!
testy enterprise II + odpowiedzi
testy + odpowiedzi hier und da 1 i 2
INSIDE OUT
Inside out ---------------> TESTY !!!
MATRIX'a (intermediate , pre intermediate)
Alles Klar 1ab,2ab,3ab
testy:new opportunities,new headway,new matura matrix,new english file
new snapshot,shine,callan,foramt,alles klar,enteprise,hier und da i inne...
New Headway --------------> TESTY !!!! beginner elementary pre intermediate intermediate up per intermediate Inside out ---------------> TESTY !!! elementary pre intermediate intermediate up per intermediate New English file --------------> TESTY !!!! ENGLISH FILE 1 ENGLISH FILE 2 NEW ENGLISH FILE ELEMENTARY ENGLISH FILE INTERMEDIATE NEW ENGLISH FILE PRE- INTERMEDIATE ENGLISH FILE UPPER INTERMEDIATE Alles Klar -------------------> TESTY !!! 1ab 2ab 3ab MATR IX Matrix pre intermediate New Matrua Matrix intermediate oraz odpowiedzi do New Matura Matrix pre intermediate Passwo rt Deutsch 2---------------> TESTY !!! Testy Callana ------------------> TESTY !!! SHINE 1,2,3 Szybka przesyłka, dobry kontakt - odpisuje na wszystkie maile !! Juz dzis testy moga byc u Ciebie !!
TESTY Matrix, New Headway, Alles klar, Inside Out, English file, Passwort Deutsch, Shine i inne ZOBACZ !!!!!!
TESTY Matrix, New Headway, Alles klar, Inside Out, English file, Passwort Deutsch, Shine i inne ZOBACZ !!!!!! New Headway --------------> TESTY !!!! beginner elementary pre intermediate intermediate upper intermediate Inside out ---------------> TESTY !!! elementary pre intermediate intermediate upper intermediate New English file --------------> TESTY !!!! ENGLISH FILE 1 ENGLISH FILE 2 NEW ENGLISH FILE ELEMENTARY ENGLISH FILE INTERMEDIATE NEW ENGLISH FILE PRE- INTERMEDIATE ENGLISH FILE UPPER INTERMEDIATE Alles Klar -------------------> TESTY !!! 1ab 2ab 3ab MATRIX Matrix pre intermediate New Matrua Matrix intermediate oraz odpowiedzi do New Matura Matrix pre intermediate Passwort Deutsch 2---------------> TESTY !!! Testy Callana ------------------> TESTY !!! SHINE 1,2,3 Szybka przesyłka, dobry kontakt
Mam duży wybór testów,sprawdzianów tych którzy mają nauczyciele!!!
Z języka angielskiego i niemieckiego!!!+klucze odpowiedzi i rozwiązania do ćw.!!!
można zapłacić kartą pre-paid!!!
CENNA TO TYLKO 1,00ZŁ
PISZ!!!
Testy z Opportunities pre inter QUICK TESTS 2005 i inne pisz!!!
gg 2542528
e-mail darial1990@gmail.com
Sprzedaż materiałów do których nie masz praw autorskich jest NIELEGALNA
» kitka29@interia.eu
(Gość)
Czw Kwi 05, 2007 11:06
Interesują mnie testy shine3. :)
» konto usunięte
(Gość)
Pią Kwi 06, 2007 9:14
To kserówki czy materiały ściągnięte za darmo z netu?
» Gość
()
Nie Kwi 08, 2007 17:03
Lexy napisał(a):To kserówki czy materiały ściągnięte za darmo z netu? skany:)
» konto usunięte
(Gość)
Nie Kwi 08, 2007 17:04
Sprzedaż takich materiałów jest niezgodna z prawem.
» Lexy2
(Gość)
Sro Kwi 11, 2007 11:19
New Opportunities Intermediate - testy. Sprzedam tanio.
New Opportunities Intermediate - testy. Sprzedam tanio. regrett@o2.pl
» New Opportunities
(Gość)
Sro Kwi 11, 2007 11:20
New Opportunities Intermediate - testy. Sprzedam tanio.
New Opportunities Intermediate - testy. Sprzedam tanio. regrett@o2.pl
» konto usunięte
(Gość)
Sro Kwi 11, 2007 11:31
Gościu, jak widzisz, nie można "udawać" kogoś innego, bo mojego nicka nie można użyć będąc niezalogowanym.
Wiesz co mam zamiar zrobić? Napisać do ciebie któregoś razu, oczywiście z innego maila, kupić jakikolwiek test tylko po to, aby zdobyć twoje dane. Później zrobię z nimi, co trzeba.
» Gość
()
Sob Kwi 14, 2007 18:26
Testy Tanio
Mam do sprzedania testy do New Opportunities Pre-Intermediate i Intermediate oraz (test book, quick tests i testy z teacher's book) + klucz odpowiedzi. Posiadam również testy do New English File: Elementary, Pre-Intermediate i Intermediate. English File:1, 2 Intermediate i Upper-Intermediate a także New Headway i Headway (różne poziomy), New Snapshot, New Matura Matrix Intermediate.
NOWOŚĆ: Testy New Opportunities Upper-Intermediate
SUPER TANIO
Jesteś zainteresowant? PISZ>>> edyctunia@o2.pl
Sprzedaż materiałów do których nie masz praw autorskich jest NIELEGALNA
» testy_free
(Gość)
Nie Kwi 15, 2007 6:46
==@@TESTY SPRZEDAM=WEJDZ=@@=
sprzedam testy:new opportunities,new headway,new matura matrix,new english file
new snapshot,shine,callan,foramt,alles klar,enteprise,hier und da i inne...
RÓŻNE POZIOMY TRUDNOSCI
SZUKASZ JAKIŚ TESTÓW PISZ DO MNIE
CENA:tylko 5 zł wszystkie testy + odp. ===> wysyłka e-mailem do 24 godzin!!!
--------------------
KONTAKT
testy_free@o2.pl GG 2604544
» nowy :)
(Gość)
Nie Kwi 15, 2007 8:56
elementary
czemu wszyscy chcą kase za to :P Mnie trza tylko jeden test z new english file elementary nr testu to 5. czy ktoś prześle mi?? yogurcik_000@o2.pl
» Hellboy
(Born-9)
Nie Kwi 15, 2007 9:26
z tymi testami to na Alledrogo zapraszam, a nie tutaj jarmark robić :twisted:
_________________ ...never try to be only second best in what you do!
» Lexy2
(Gość)
Sro Kwi 18, 2007 20:22
ogarnij człowieku :D
» Gość
()
Nie Kwi 22, 2007 10:57
Witam szukam odpowiedzi do ćwiczeń new opportunities pre-intermeidate, tylko do tych normalnych co sie na lekcji używa a nie do testów
jak ktos ma to dawać na gg 2268208, lub krzychsolt@o2.pl
» Gość
()
Nie Cze 10, 2007 12:17
potrzebuje testy do ksiazki english file 1 szybko
|