|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» wiki
(Gość)
Pią Gru 28, 2007 11:40
pytanko
antycwaniaczek mam do Ciebie pytanko. a jak to na tej stronie znależć? bo mam problem. Potrzebuje do matura solutions Intermediate. Pomóż:)
Sprzedaż materiałów do których nie masz praw autorskich jest NIELEGALNA
» kjdhfslifhw
(Gość)
Sob Gru 29, 2007 18:53
ja też bym prosiła o pomoc w znalezieniu testów, ale do innej książki niż koleżanka powyżej
» Proszę
(Gość)
Czw Sty 03, 2008 16:57
Proszę aby ktoś był miłosierny dla mnie
jak odpowiedzieć na pytania z Matury success ??
How have mobile phones changed since 1984 ?
which of the predictions the writer makes in his article have/have not come true?
which ones do you think will/won't come true ?
How do you think communications will change in the future?
» prace15@gmail.com
(Gość)
Czw Sty 17, 2008 17:43
Ogłoszenia "prace15@gmail.com" - nieaktualne !!!
» iiii
(Gość)
Pią Sty 25, 2008 10:25
Potrzebuję odpowiedzi do tych testów...
New English File. Pre-Intermediate. Teacher's Book 2005
» iiii
(Gość)
Pią Sty 25, 2008 10:27
gg. 1674565
New English File. Pre-Intermediate. Teacher's Book 2005
» alesekerrrr
(Gość)
Wto Kwi 22, 2008 23:21
MAM DO SPRZEDANIA TESTY Z ODPOWIEDZIAMI DO ALLES KLAR 1A I 1B WYDANIE ZMIENIONE !!!! ( DO ZWYKŁEGO TEŻ ) ZA NAPRAWDE GROSZE !!!!!
PISAĆ NA ADRES
allegro_oln@o2.pl
NAJTANIEJ ZE wSZYSTKICH !!! MAM DO SPRZEDANIA TESTY Z ODPOWIEDZIAMI DO ALLES KLAR 1A I 1B WYDANIE ZMIENIONE !!!! ( DO ZWYKŁEGO TEŻ ) ZA NAPRAWDE GROSZE !!!!!
PISAĆ NA ADRES
allegro_oln@o2.pl
NAJTANIEJ ZE wSZYSTKICH !!!
» lol
(Gość)
Pią Kwi 25, 2008 18:22
Mam pytanie - czy posiada ktoś może testy do New Matura Matrix Upper-Intermediate Plus [tudzież odpowiedzi do nich]?
Jeśli tak to proszę o kontakt na mirime@o2.pl
Byłabym wdzięczna:)
» Gość
()
Czw Maj 08, 2008 19:41
Sprzedam New Opportunities upper intermediate teacher's book. Książka w idealnym stanie.
Moje gg. 6902891
Sprzedaż materiałów do których nie masz praw autorskich jest NIELEGALNA
» TESTY ZA DARMO!!!
(Gość)
Wto Cze 10, 2008 19:06
HIER UND DA TESTY 1 i 2 podręcznik Za darmo
rapidshare.com/files/121496078/hier_und_da_1_TESTY_xD.rar
rapidshare.com/files/121499239/hier_und_da_2_TESTY_2_xD.rar
Pozdrawiam Sam używam :D
» Gość
()
Sro Cze 18, 2008 17:19
Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem...albo w ogóle czytajcie.
Wyżej jest post, w którym jest podana strona, z której można ściągnąć za darmo książki, ćwiczenia, testy, klucze i audio. Za darmo...myslenie nie boli:P
A do cwaniaczków, sprzedających nie swoją własność: to nie problem namierzyć IP i dojść do was. A czerpanie korzyści ze sprzedaży cudzej wartości intelektualnej to jest łamanie Prawa Autorskiego, kara grzywny lub pozbawienia wolności do lat 3.
» Gość
(Gość)
Czw Lis 20, 2008 19:11
Jeśli one są za darmo. To jak sie je pobiera , wiem że dla was to głupota ale ja jestem ciemny w tych bajerach!!! Może ktoś pomoże??
» qujon
(Gość)
Wto Gru 16, 2008 19:39
Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem...albo w ogóle czytajcie.
Wyżej jest post, w którym jest podana strona, z której można ściągnąć za darmo książki, ćwiczenia, testy, klucze i audio. Za darmo...myslenie nie boli:P
A do cwaniaczków, sprzedających nie swoją własność: to nie problem namierzyć IP i dojść do was. A czerpanie korzyści ze sprzedaży cudzej wartości intelektualnej to jest łamanie Prawa Autorskiego, kara grzywny lub pozbawienia wolności do lat 3.
Tylko szkoda że tych darmowych nie można pobrać ;)
|