|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» Monika 17
(Gość)
Wto Wrz 05, 2006 19:03
Kto napisze poprawny list 120-150 słów, zrozpaczona
:wink: [b] Polecenie :( Write a letter to your friend. Describing your school resolutions and explaining why it so important.
Prosze pomocy!!! Pilne a ja nie wiem co tu napisac!! CHCE zlapac dobra ocenke bo bede milala kiepska sytuacje :((
monis_free@buziaczek.pl pomoze mi ktoś, bardzo prosze:)
» almaro
(Frequent Member-185) 
Wto Wrz 05, 2006 19:26
nie przesadzaj, rok szkolny dopiero się zaczął :D
Hi Suzanne,
Thank you for your letter. As you know now I'm going to a new school.
I want to tell you somthing about it. We can't be late for lessons as classes are closed after bell. We musn't smoke or take drugs in the school building. We also can't swear loudly as it's forbidden.
:P :lol:
_________________ I'm always right except times when I'm wrong
» Monika 17
(Gość)
Wto Wrz 05, 2006 20:04
Pomocy
:? Chcialabym jakies wyrazenia potrzebne do napisania listów prywatnych, to cos sama wyskrobie :) Wstep rozwiniecie Zakonczenie. gzie to mozna takie cos zoooobaczyc ??
» BoSko
( Admin -903) 
Wto Wrz 05, 2006 20:52
Dear Your friends name,
Thank you a lot for your last letter. I'm sorry I haven't written for so long but I was really busy/didn't have time
/* your main idea here*/
Well, that's all for now. Will talk to you soon.
Best wishes,
Your name
dobrze że sama próbujesz - na pewno więcej się nauczysz niz oddając gotowca
|