Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować aby w pełni korzystać z serwisu..

Forum językowe
    FORUM JĘZYKOWE
ANGIELSKI
   Forum językowe   Język angielski    Blogi angielskie

e-Anglomaniacy są wsród nas... a niektórzy dają korepetycje z angielskiego
Materiały:    Czasy angielskie   •   Struktury   •   Gramatyka   •   Matura   •   Dla początkujących
Ćwiczenia:    Testy on-line   •   Ze słuchu   •   3 testy   •   Phrasal verbs
Słownictwo:   •   Nauka słówek   •   Kurs 1000 słówek
Pomoce:    Wypracowania   •   FCE   •   Korepetycje   •   Idiomy
Inne:    Bajki   •   Czytelnia   •   Gry językowe   •   Tłumaczenia piosenek   •   Slang

ZASADY FORUM - zapoznaj się z regulaminem

Wirtualna szkoła językowa

Idź do strony 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu Forum językowe | dział: sugestie

Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.

Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki

» BoSko ( Admin -862) Royal Member
Pią Mar 23, 2007 13:28

Zapraszam do ocenia nowego pomysłu internetowej szkoły języka angielskiego. Jeśli Wam się to spodoba, będziemy go dalej rozwijać - będą powstawały kolejne lekcje na różne tematy.

Lekcja angielskiego 1 - Sport

Piszcie co o tym sądzicie.

» atyde7 (Born-2)
Sro Mar 28, 2007 22:30

ŚWIETNY POMYSŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

» danny7 (Born-1)
Czw Kwi 12, 2007 7:29
WSJ

To bardzo dobry pomysl, ale dla mnie tekst jest maloczytelny, prosze wiec o uzycie wiekszej czcionki, jezeli to mozliwe

» easyak (Executive Member-308) Executive Member
Nie Kwi 15, 2007 21:03

Excellent stuff for everybody.
I have passed trough reading and listening parts. Maybe I'm wrong, but I think there is an error in calculation of test results in reading part.
11 elements are taken for rank calculation with only 10 available for reader.

Are any usage limitations for such interview like attached in listening part with Backham?

Cheers
easy

» sheepi (Born-1)
Sob Maj 05, 2007 17:26

Mnie też się bardzo podoba. jest to prowadzone w taki sposób jak na lekcjach angielskiego z nauczycielem. To duże udogodnienie bo nie trzeba nigdzie wychodzić a ty rozwijasz swoje umiejętności. Jestem za tym aby było to kontynuowane. Uważam, że nie jest to uczenie się słówek na sucho lecz uczymy się przy tym ich użycia. POPIERAM!!!

» ANIA_M_86 (Gość)
Pon Maj 07, 2007 18:43

naprawde super pomysl! a mozna wiedziec kiedy bedzie nastepna lekcja? :)

» elab_021 (Born-1)
Pon Maj 14, 2007 15:24

SUPER POMYSŁ !! JESTEM ZA! W Łatwy a zarazem w przyjemny sposób można rozwijać zasób słownictwa! WIĘC MAM NADZIEJE ,ŻE wkrótce na tej stronce ukarze się znów nowy zestaw !javascript:emoticon(':)')

» Basia75 (Born-1)
Czw Maj 17, 2007 4:43

BARDZO DOBRY POMYSL.CZEKAM JUZ NA NASTEPNA LEKCJE.POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH :roll:

» Jo@nn@ (Born-2)
Czw Maj 17, 2007 21:24

fajny pomysł, super ze jest coś takiego :)

» someone (Gość)
Nie Maj 20, 2007 12:36

Jo@nn@ napisał(a):
fajny pomysł, super ze jest coś takiego :)

bardzo dobry pomysl! oby tak dalej

» rijkaard76 (Born-1)
Pon Maj 21, 2007 11:01
wirtualna szkola

suuuuuuper :P

» acmas (Born-2)
Pon Maj 28, 2007 21:34

naprawde pomysł bardzo dobry... :)

niegdzie niemożna się z czymś takim spotkać za darmo, a wiec promocja strony będzie lepsza oraz lepszy tor edukacyjny...
Z takich lekcji można wiele wynieść....

tylko kochani, błagam was nie róbcie tematów o Wielkiej Brytani i wymianie szkolnej... bo jak widze takie zadania na prónych maturach to mi nie dobrze :mrgreen:
przecież to brak oryginalności... zero jakiegokolwiek pomysłu...
a np ciekawe teamty np historia pizzy, albo o jakimś filmie coś... albo o tematach zdrowie, dom. seks, uczucia
to są tematy które ludze przyciąga...

a brillar per noi
e insieme cantiamo

Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te"

» bart123 (Born-1)
Wto Maj 29, 2007 13:40

Bardzi mi siępodoba ten pomysł. Mam nadzieję że oferta tej witryny będzie z czasem jeszcze szersza i wzbogacona o nowe techniki uczenia.

Pozdrawiam,
Bart123

» anna dmowska (Born-1)
Czw Cze 07, 2007 8:57

świetny pomysł na naukę nowego słownictwa. dzięki takim lekcjom nauka na prawdę może stać się przyjemnością. Oby tak alej 3mam kciuki. :D

» Attila (Born-5)
Pon Cze 11, 2007 22:13
...

Zgadzam się z przedmówcami pomysł udany byle by co jakiś czas pojawiały się nowe lekcje:) Popieram lekcje dla mnie to korki za free:)

Pozdrowionka
3majcie się
Atiś:))

Ale nikt nie wie jak go wskrzesić...

Załóż nowy wątek w dziale sugestie | Odpowiedz w tym wątku

Idź do strony 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Następny
Strona 1 z 13 (Odpowiedzi: 184| Wyświetleń: 20541)

Wyszukiwanie:

Społeczność e-ANG.pl

Użytkownik:
Hasło:

Zapomniałem hasła
Problemy z logowaniem?
Po co mam zakładać tu konto?

Język angielski to podstawa! Nauka angielskiego online

Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.

Angielski dla początkujących
Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówki
Lekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części: gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanie
Ćwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję
.
Udziel odpowiedzi:

Twoje imię

Wpisz 3 ostatnie zielone znaki z obrazka

Polecane

Unleashed English
  angielski bez tajemnic
Serwis e-ANG.pl nie bierze odpowiedzialności za treści publikowane przez użytkowników
korepetycje angielski Siemianowice korepetycje angielski Brodnica Szkoły językowe

2006-2012 © e-ANG.pl

AdvancedBoard, sql:3