Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować aby w pełni korzystać z serwisu..

Forum językowe
    FORUM JĘZYKOWE
ANGIELSKI
   Forum językowe   Język angielski    Blogi angielskie

e-Anglomaniacy są wsród nas... a niektórzy dają korepetycje z angielskiego
Materiały:    Czasy angielskie   •   Struktury   •   Gramatyka   •   Matura   •   Dla początkujących
Ćwiczenia:    Testy on-line   •   Ze słuchu   •   3 testy   •   Phrasal verbs
Słownictwo:   •   Nauka słówek   •   Kurs 1000 słówek
Pomoce:    Wypracowania   •   FCE   •   Korepetycje   •   Idiomy
Inne:    Bajki   •   Czytelnia   •   Gry językowe   •   Tłumaczenia piosenek   •   Slang

ZASADY FORUM - zapoznaj się z regulaminem

Wirtualna szkoła językowa

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu Forum językowe | dział: sugestie

Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.

Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki

» wiolka05 (Born-3)
Pią Sie 10, 2007 11:58

hmmm ... bardzo fajna sprawa te lekcje :] bardzo mi sie podoba :] Poza tym trzeba by ustalić częstotliwość pojawiania się nowych, kolejnych lekcji. Powiedzmy, co tydzień? :) :wink:

» megdzia (Born-4)
Pon Sie 13, 2007 23:43

Moja opinia o tym pomyśle jest jaknajbardziej pozytywna. Lekcje są super, wiele można się nauczyć, fajnie się "na nich siedzi" i nie trzeba chodzić do tablicy ;) Jest naprawde ok!

» aggii (Gość)
Czw Sie 16, 2007 15:30

Wspaniała stronka :D , naprawdę można się uczyć języka samodzielnie, najbardziej podobają mi się piosenki i słowa do nich :) - mozna sobie poćwiczyć,a nie "suchy słownik" i kucie na pamięć słówek :P .
Pozdrawiam i życzę aby portal się jak najlepeiej rozwijał :)

» Ania91 (Born-3)
Pią Sie 17, 2007 22:01

Moim zdaniem, pomysł naprawdę świetny. Z niecierpliwością czekam na następne lekcje :)

» maleńka89 (Gość)
Pią Sie 31, 2007 22:02

Attila napisał(a):
Zgadzam się z przedmówcami pomysł udany byle by co jakiś czas pojawiały się nowe lekcje:) Popieram lekcje dla mnie to korki za free:)

Pozdrowionka
3majcie się
Atiś:))

Ten kto stworzył tą stronę jest kochany. Zgadzam się na wszystkie wasze pomysły! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

» Koxzco (Born-3)
Czw Wrz 06, 2007 21:44

Kawał dobrej roboty! Jestem od kilku dni ale podoba misie coraz bardziej! Tutaj naprawdę jest co robić i można wybrać sobie sposób nauki :D Pozdrawiam Autorów.

» izula141 (Born-1)
Nie Wrz 09, 2007 15:33

ta stronka jest super!! niech rozwija sie dalej i będzie więcej lekcji:)!!

» kochii (Born-2)
Nie Wrz 09, 2007 18:22

niedawno dołączyłam do społeczności tej stronki szukając własnie takich lekcji jak te i dlatego uważam że to genialny pomysł zarówno dla tych co nie mają czasu chodzic na korki jak i dal tych co dużo czasu przed kompem przebywają

» DoMa (Gość)
Nie Wrz 09, 2007 19:33

Pomysł jest poprostu boskiiii...... :D Uczę się anglielskiego już od paru lat a te lekcje wzobogacą moją wiedzę i pozwolą przypomnieć zapomniane gdzieś słówka:) :oops: 8) Bardzo sie ciesze że taki pomysł ktoś podsunął:)

» Nelka (Born-1)
Pon Wrz 10, 2007 17:14

Moim zdaniem pomysł naprawdę świetny:) Trafiłam na tą stronkę przez przypadek ale jest naprawde rewelacyjna.
Te lekcje są skuteczne i pomagają zrozumieć np gramatyke z którą mam problemy...;(
Czekam na nastepne:)

» beast117 (Newbie-10)
Sob Wrz 15, 2007 14:00

Super mi sie to podoba :D

» adadadadada (Gość)
Pon Wrz 17, 2007 17:09

świetny pomysł :D :D :D :D :D :D :D jak najbardziej jestem za tym żeby rozwijać tę stronke.:D :D :D

» zbbemi0 (Born-2)
Czw Wrz 20, 2007 12:52

Dobry pomysł

» madzikpink (Born-1)
Czw Wrz 20, 2007 18:33

:D Super :D Kolejne lekcje- prosze :!: :D [/b]Jest to super i fajne[b]

» katarzyna Sobczak (Born-2)
Pią Wrz 21, 2007 21:37

fajny pomysl.czegos takiego szukalam.prosze o wiecej,jesli jest to mozliwe

Załóż nowy wątek w dziale sugestie | Odpowiedz w tym wątku

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Następny
Strona 3 z 13 (Odpowiedzi: 186| Wyświetleń: 21063)

Wyszukiwanie:

Społeczność e-ANG.pl

Użytkownik:
Hasło:

Zapomniałem hasła
Problemy z logowaniem?
Po co mam zakładać tu konto?

Język angielski to podstawa! Nauka angielskiego online

Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.

Angielski dla początkujących
Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówki
Lekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części: gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanie
Ćwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję
.
Udziel odpowiedzi:

Twoje imię

Wpisz 3 ostatnie zielone znaki z obrazka

Polecane

Unleashed English
  angielski bez tajemnic
Serwis e-ANG.pl nie bierze odpowiedzialności za treści publikowane przez użytkowników
korepetycje angielski Olkusz korepetycje angielski Suwałki Szkoły językowe

2006-2012 © e-ANG.pl

AdvancedBoard, sql:3