|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» AnnaMaria123
(Gość)
Czw Gru 15, 2011 0:31
Re:Wirtualna szkoła językowa
Bardzo fajna strona, pomaga w nauce języka. Jeżeli można coś zasugerować ,to proszę o więcej testów. Są super!
» qinga212
(Gość)
Wto Sty 17, 2012 13:45
jest to swietny pomysl na dokrztalcanie sie jezyka w swoim zakresie. strona przyjazna, przejrzysta i pomocna w nauce. mam nadzieje ze w przyszlosci znajde tu wiecej materialow bo sama z niej korzystam. pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow w tworzeniu :):):):):):
» zly wilk
(Born-2)
Wto Sty 24, 2012 19:09
super pomysł, jestem jak najbardziej za;))
» masochk
(Born-2)
Pią Sty 27, 2012 14:25
Bardzo mi odpowiada ta stronka. Wiele ciekawych, różnorodnych lekcji. Popieram inicjatywę
» Jolka90
(Born-3)
Pią Sty 27, 2012 23:16
Właśnie tego szukałam i potrzebowałam. wiele razy zabierałam się za samodzielną naukę angielskiego i pierwszy raz się do niej nie zmuszam czuje, że panuje nad tym czego się uczę. Ta strona jest świetna lekcje poukładane w działy. Sam fakt, że uczymy się i słówek, czytania i gramatyki itd. jest świetny. Mogłabym pisać więcej po prostu jest super. Tylko dodajcie więcej lekcji:D
» mariola.stk
(Born-1)
Czw Lut 16, 2012 21:38
Nauka samych słówek z powtórkami dużo daje, ale takie lekcje rozwijające kilka umiejętności językowych są bardzo potrzebne i chętnie z nich skorzystam. Proszę o ich kontynuowanie.
» Edyts
(Gość)
Pon Mar 05, 2012 19:29
Bardzo dzięuję za lekcje. Przydatna
|