|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» TamTaTam
(Born-1)
Sro Lis 17, 2010 14:05
:D
mnie się bardzo podoba
można w ciekawy i różnorodny sposób poszerzać znajomość angielskiego
» Kosiek :)
(Gość)
Czw Gru 09, 2010 16:43
NAPRAWDĘ BARDZO DOBRY POMYSŁ!!!! OBY WIĘCEJ TAKICH LEKCJI :)
» Sani268
(Born-4)
Pon Lut 21, 2011 20:43
chętnie tu będę zaglądać jak opanuje podstawy :-)
» lukelukaskypl
(Gość)
Nie Mar 27, 2011 21:19
Re:Wirtualna szkoła językowa
SUPER!!! ta strona to szansa na naukę J. angielskiego dla tych, którzy mają ograniczone możliwości jeśli chodzi o finanse. Jak najbardziej popieram tego typu inicjatywy, oby tylko jak najmniej komercji i jak najwięcej przydatnych materiałów:)
» ollka
(Born-2)
Pią Kwi 01, 2011 20:43
fantastic!!!!!!!!
» darek_bodzio
(Born-2)
Sob Maj 14, 2011 11:05
Dopiero co się zarejestrowałem w serwisie i jestem zachwycony, a lekcje tak jak ktoś już tu wspomniał są opracowane tak, że naprawdę przypominają te prowadzone podczas zajęć z lektorem. Super i uważam, że pomysł godny kontynuowania.
» annakossakowska
(Born-4)
Sob Cze 04, 2011 15:47
świetny pomysł! Nareszcie natrafiłam na coś porządnego i konkretnego. Strona bardzo motywuje do nauki angielskiego.Jest fajnie zrobiona. :D
» shadow303
(Born-1)
Pon Cze 13, 2011 22:29
Genialna sprawa :)
» Claudus_93
(Born-1)
Pon Lip 11, 2011 15:03
To świetny pomysł i w moim przypadku bardzo pomocny!! :D
» swiergolina
(Gość)
Nie Sie 21, 2011 23:59
Według mnie to bardzo dobry pomysl zeby ta forma nauczania jezykow sie dalej rozwijala .Dzieki ze ze powstała ta witryna,gdyz nie kazdy maczas uczeszczac na stacjonarne kursy,a nie ktorych tez i z innych powodow .Jestem osoba juz po 50ce takze jest tez pewna forma relaksu i cwiczenia przysłowjowej głowy w tym wieku.Popieram aby telekcje trwały gdyz dopiero moge sie zajac soba i cos zrobic dla siebie .Dopiero co zaczynam sie uczyc .,wiele godzin spedzilam zeby taki kurs znalezc na internecie.I bardzo mi sie spodobał takze bede z niego z przyjemnoscia korzystac .Zycze wytrwalosci w dalszej pracy nad ta witryna,pozdrawiam
» karola0712
(Born-2)
Sob Wrz 03, 2011 11:05
Jak dla mnie to też wspaniały pomysł ! :D
» jsarna
(Born-1)
Wto Wrz 27, 2011 11:58
Bardzo ciekawy sposób nauki. Wszystko jest usystematyzowane. Przebrnęłam dopiero przez pierwszą lekcję, ale mam zamiar kontynuować w ten sposób naukę. Pozdrawiam i dziekuję!
» GośkaM
(Gość)
Sob Paź 01, 2011 8:47
Prosimy o więcej, lekcje są przygotowane genialnie, człowiek ma naprawdę w końcu możliwość samodzielnej nauki! Dziękuję za to i gratulują pomysłu
» coffeeinowa
(Born-5)
Wto Paź 11, 2011 11:16
Re:Wirtualna szkoła zamiast zwykłej
Ogólnie pomysł wirtualnej szkoły jest wg mnie strzałem w dziesiątkę! Nie tylko językowej, ale gdyby wprowadzić zamiast standardowego systemu w szkołach właśnie wirtualną szkołę... Zresztą powstał taki projekt dofinansowany zresztą ze środków unijnych i nawet od września działa ustawa, która pozwala na całkowite zastąpienie dziennika papierowego elektronicznym. Na razie korzysta z niego siedem procent szkół. Ja popieram inicjatywę i mam nadzieję, że nauczyciele i dyrektorzy pójdą po rozum do głowy i zdecydują się wprowadzić ten system. Spory artykuł o tym można przeczytać tutaj.
» Doraaa
(Gość)
Pią Paź 28, 2011 14:51
W ogóle wspaniała stronka do nauki i strzał w 10 z wirtualną szkolą językową, prosimy o wiecej :)
|