|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» Perełka
(Born-2)
Pon Cze 18, 2007 12:14
bardzo się cieszę,że znalazlam Waszą stronę.Myślę,że dobry pomysł ,mogę się uczyć kiedy mam czas pozdrawiam.Perełka :D
» olusiek
(Born-1)
Pią Cze 29, 2007 11:15
super pomysł, kiedy następne lekcje?
_________________ JK
» annarost@vp.pl
(Gość)
Sob Cze 30, 2007 20:31
pomysł bardzo mi się podoba mogę się uczyć nie wychodząc z domu,
» moniqag
(Born-1)
Sob Cze 30, 2007 21:02
baaardzo dobry pomysł !!! mam nadzieje, ze kolejne lekcje już wkrótce się pojawią :) to super sposób na zabicie czasu i podszkolenie języka . wierze że dzięki tej stronie uda mi się poprawić moj angielski przez wakacje :D
» jagodalondyn
(Born-1)
Pon Lip 02, 2007 12:51
dobry pomysl czekam na wiecej takich lekcji
_________________ jagoda
» kasiakwas5
(Born-1)
Sro Lip 04, 2007 7:48
To jest super i prosze o rozwiniecie tego działu!!!
» Darrro
(Born-6)
Pią Lip 06, 2007 9:56
Pomysł bardzo dobry.....wykonanie jeszcze lepsze. Pozytywnie mnie zaskoczyła ta lekcja. Bardzo bym chciał aby ten projekt był kontynuowany.
» Ann
(Gość)
Nie Lip 08, 2007 19:46
Pomysł świetny! Czekam na kolejne lekcje:)
» kotecek123
(Newbie-19)
Nie Lip 08, 2007 21:05
I am jak najbardziej za tym pomysłem i niemoge doczeka sie następnej ciekawej lekcji gdzie bde mogła sprawdzic własne umiejętnosci no i of course porzeżyc znajomośc angielskiego a o stronce niewspomne że jest oldscoolowa:P..
» marcingrze
(Born-1)
Wto Lip 10, 2007 13:37
Świetny pomysł proszę o nowe lekcje.
» AsiuniaKoffana
(Born-5)
Czw Lip 19, 2007 16:01
Bardzo dobry pomysł. Czekam na kolejne lekcje.
_________________ Will a memory survive, one I can hold on to...
» Luminelle
(Newbie-22)
Czw Lip 19, 2007 17:08
I want more such lessons :) This is good idea ;)
_________________ If you see any errors, write to me
» Gość
()
Czw Lip 26, 2007 15:23
Pomysł mi sie bardzo podoba. Zaczęłam już sie uczyć z pomocą Waszych lekcji. Brakuje mi tylko transkrypcji. Dla początkującego jak ja jest ważne jak dane słówko się wymawia. Mam nadzieję, że niedługo będzie. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na następne lekcje.
» AGUNIA
(Gość)
Czw Sie 02, 2007 21:24
pomysł bardzo dobry owszem i czekam na ciag dalszy ale gdzie lekcja nr 1?
» Bojoko
(Born-3)
Pią Sie 03, 2007 18:02
Supcio!!! Pozdrowiam i życzę wytrwałości... sobie również :D
_________________ Bojoko
|