Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować aby w pełni korzystać z serwisu..

Forum językowe
    FORUM JĘZYKOWE
ANGIELSKI
   Forum językowe   Język angielski    Blogi angielskie

e-Anglomaniacy są wsród nas... a niektórzy dają korepetycje z angielskiego
Materiały:    Czasy angielskie   •   Struktury   •   Gramatyka   •   Matura   •   Dla początkujących
Ćwiczenia:    Testy on-line   •   Ze słuchu   •   3 testy   •   Phrasal verbs
Słownictwo:   •   Nauka słówek   •   Kurs 1000 słówek
Pomoce:    Wypracowania   •   FCE   •   Korepetycje   •   Idiomy
Inne:    Bajki   •   Czytelnia   •   Gry językowe   •   Tłumaczenia piosenek   •   Slang

ZASADY FORUM - zapoznaj się z regulaminem

opis zdjęcia, krótkie tłumaczenie

Forum językowe | dział: Nie chce mi się

Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.

Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki

» gwiazdand (Born-1)
Sro Kwi 22, 2009 20:57
opis zdjęcia, krótkie tłumaczenie

Witam potrzebuje pomocy w opisu zdjęcia i kkrótkiego przetłumaczenia tekstu.

1) na zjeciu 4 ludzi młodych, dwie kobiety w srodku i dwóch chlopakow. Dziewczyna z prawej nosi luzną spódnice i czarny top, jest blondynka, i krzyzuje ręce, Obok stoi chlopak w żółtej koszulce i jasnych krótkich spodenkach. Druga dziewczyna ma ciemne związane włosy i jasną koszule z krótkim rękawem. Chłopak po lewoma bluzke z dlugim rekawem czarnna i na to zalozony ma siwy top, nosi tez dżinsy, ma ciemne włosy. W tle jest niebieska ściana prawdopodobnie jakiegos domu.
rozmawiają uśmiechają się i widac ze są szczęśliwi

2) przetłumaczenie:

- właśnie skończyłem rozmawiać z ... o moim wyjeździe do
- mogę jechac do anglii i to nie będzie dla niej żadnym problemem.
- ona pomoze mi w rozwiązaniu mojego problemu

Z góry wielkie dzięki. Jesli ktos potrafi mi pomóc to prosze o szybką pomoc.

» wudooczek (Newbie-12)
Czw Kwi 23, 2009 8:09

On the picture I can see 4 young people, 2 women in the middle and 2 men. Girl on the right side is wearing baggy skirt and black top. She is a blonde. She is folding her arms. Next to her the boy is standing. He is wearing yellow T-shirt and light shorts. Other girl has dark hair and ponytail. She is wearing long-sleeved light shirt. The boy who is standing on the left is wearing long-sleeved black blouse, grey top, jeans. He has dark hair. In the background is blue wall, probably of some house. They are talking and laughing. It seems ther're happy.

Dyskusja była nieaktywna przez 1128 dni, więc została przeniesiona do archiwum.

Strona 1 z 1 (Odpowiedzi: 1| Wyświetleń: 415)

Wyszukiwanie:

Społeczność e-ANG.pl

Użytkownik:
Hasło:

Zapomniałem hasła
Problemy z logowaniem?
Po co mam zakładać tu konto?

Język angielski to podstawa! Nauka angielskiego online

Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.

Angielski dla początkujących
Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówki
Lekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części: gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanie
Ćwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję
.