|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» gwiazdand
(Born-1)
Sro Kwi 22, 2009 20:57
opis zdjęcia, krótkie tłumaczenie
Witam potrzebuje pomocy w opisu zdjęcia i kkrótkiego przetłumaczenia tekstu.
1) na zjeciu 4 ludzi młodych, dwie kobiety w srodku i dwóch chlopakow. Dziewczyna z prawej nosi luzną spódnice i czarny top, jest blondynka, i krzyzuje ręce, Obok stoi chlopak w żółtej koszulce i jasnych krótkich spodenkach. Druga dziewczyna ma ciemne związane włosy i jasną koszule z krótkim rękawem. Chłopak po lewoma bluzke z dlugim rekawem czarnna i na to zalozony ma siwy top, nosi tez dżinsy, ma ciemne włosy. W tle jest niebieska ściana prawdopodobnie jakiegos domu.
rozmawiają uśmiechają się i widac ze są szczęśliwi
2) przetłumaczenie:
- właśnie skończyłem rozmawiać z ... o moim wyjeździe do
- mogę jechac do anglii i to nie będzie dla niej żadnym problemem.
- ona pomoze mi w rozwiązaniu mojego problemu
Z góry wielkie dzięki. Jesli ktos potrafi mi pomóc to prosze o szybką pomoc.
» wudooczek
(Newbie-12)
Czw Kwi 23, 2009 8:09
On the picture I can see 4 young people, 2 women in the middle and 2 men. Girl on the right side is wearing baggy skirt and black top. She is a blonde. She is folding her arms. Next to her the boy is standing. He is wearing yellow T-shirt and light shorts. Other girl has dark hair and ponytail. She is wearing long-sleeved light shirt. The boy who is standing on the left is wearing long-sleeved black blouse, grey top, jeans. He has dark hair. In the background is blue wall, probably of some house. They are talking and laughing. It seems ther're happy.
|