Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować aby w pełni korzystać z serwisu..

Forum językowe
    FORUM JĘZYKOWE
ANGIELSKI
   Forum językowe   Język angielski    Blogi angielskie

e-Anglomaniacy są wsród nas... a niektórzy dają korepetycje z angielskiego
Materiały:    Czasy angielskie   •   Struktury   •   Gramatyka   •   Matura   •   Dla początkujących
Ćwiczenia:    Testy on-line   •   Ze słuchu   •   3 testy   •   Phrasal verbs
Słownictwo:   •   Nauka słówek   •   Kurs 1000 słówek
Pomoce:    Wypracowania   •   FCE   •   Korepetycje   •   Idiomy
Inne:    Bajki   •   Czytelnia   •   Gry językowe   •   Tłumaczenia piosenek   •   Slang

ZASADY FORUM - zapoznaj się z regulaminem

list do przetłumaczenia

Forum językowe | dział: Nie chce mi się

Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.

Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki

» SANDRA91 (Gość)
Sro Kwi 08, 2009 19:18
list do przetłumaczenia

Hey:) jestem Sandra. mam ogromną prośbe zeby ktoś mi przetłumaczył poniższy tekst. PLISSS ... odrazu dziękuje:))

Cześć Ania
jak się masz?? dziękuje za Twój ostatni list.

U mnie wszystko dobrze. ostatnio zapisałam się na basen i areobic, no bo wiesz... trzeba troche tłuszczu spalić,bo już niedługo wakacje.

W pierwszy dzień Świąt zrobimy sobie wycieczkę po okolice. pojdziemy do lasu, nad rzekę, może poznasz kogoś fajnego. W drugi dzień Świąt pojedziemy do mojej kuzynki i się będziemy świetnie bawić bo ma 18-nastkę. A i jeszcze jedna rzecz muszę kupić jej prezęnt ale nie wiem co. pomórz mi.

Nie wiem czy wiesz ale w Polsce w Wielką Sobotę ludzie wybierają się do Kościoła z koszyczkiem aby poświęcić pokarm

Do zobaczenia. pozdrów rodzinkę

NAPISZCIE MI PROSZEEEE

» rudam (Occasional Member-92) Occasional Member
Sro Kwi 08, 2009 20:23

Hi Ann,
How are you? Thank you for your letter.

I'm fine. I decided to take up swimming and aerobics, as summer is comin soon and it'll be nice to look slender.

On the first day of Easter we'll have a trip. We'll go to the forest and at the nearby river. You may someone nice there. The next day we'll visit my cousin whose birthday we'll celebrate. There's one more thing, I must buy her a present, but I have no idea what to choose. ihope you'll help me.

I'm not sure if you know, that on the great saturday people in Poland go to churches with their easter baskets to bless the food.
I hope you'll enjoy the easter in poland :)

Say hello to your family! see you,

lala

[ Dodano: Sro Kwi 08, 2009 20:24 ]
You may MEET someone nice there.

Dyskusja była nieaktywna przez 1142 dni, więc została przeniesiona do archiwum.

Strona 1 z 1 (Odpowiedzi: 1| Wyświetleń: 261)

Wyszukiwanie:

Społeczność e-ANG.pl

Użytkownik:
Hasło:

Zapomniałem hasła
Problemy z logowaniem?
Po co mam zakładać tu konto?

Język angielski to podstawa! Nauka angielskiego online

Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.

Korepetytorzy, którzy wypowiedzieli się w tym wątku:

rudam korepetytor

Angielski dla początkujących
Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówki
Lekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części: gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanie
Ćwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję
.