|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» aniakg
(Newbie-18)
Nie Mar 22, 2009 18:16
ojciec i syn oraz pomyłka
Proszę o spr.:)
Pocelenie: Przetłumacz na angielski.
A OJCIEC I SYN
- Wczoraj widziałem Boba w starsznej spelunie. Było tam wiele osób. Wszyscy pili whysky i palili papierosy. Bob był w towarzystwie podejrzanie wyglądających osobników. Była późna noc. Co on robił w takim niebezpiecznym miejscu?
- A co, do licha, ty tam robiłeś?
B POMYŁKA
Kiedy jadłem śniadanie, usłyszałem dzwonek do drzwi. Otworzyłem drzwi i zobaczyłem listonosza. Trzymał w ręku dużą paczkę. Dał mi paczkę i poszedł sobie. Położyłem ją na stole na stole kuchennym. Kiedy próbowałem ją otworzyć, wybuchła bomba. Dziesięć minut później, kiedy sprzątałem kuchnię, znowu usłyszałem dzwonek. Kiedy otworzyłem dzrwi, znowu zobaczyłem listonosza. Powiedział mi, ze to była pomyłka. Paczka była dla mojego sąsiada.
A FATHER AND SON
- Yesterday I saw Bob in the terrible den. There were many persons. All drank whisky and smoked cigarettes. Bob was in company the suspect looking individuals. There was late night. What was he doing in such the dangerous place?
- And what, to devil you were doing there.
B MISTAKE
When I had breakfast I was hearing a bell to doors. I unlocked the door and saw postman. He kept in hand big package. He gave package me and he went. I put her on kitchen table. When I tried her to unlock, bomb was exploding. Ten minutes later, when I cleared a kitchen again I was hearing a bell. When I opened the door again I was seeing postman. He said me, that this was mistake. Package was for my neighbour.
» kreciuniaa
(Newbie-19)
Nie Mar 22, 2009 18:34
He kept big package in hand.
|