|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» fiona545
(Born-7)
Pią Mar 13, 2009 7:36
I want speak English
My name's Monika. My English is not perfect. :D
[ Dodano: Nie Mar 15, 2009 21:47 ]
Hello everybody!
I"m going to English School and learning speak English. My English isn't perfect now, but I want it's change. I want by E-ang break barrier in conversations. Can I help me? :oops:
» Alice_in_wonderland
(Gość)
Sro Mar 18, 2009 21:59
If you are going to English school i have one thing to tell you ! Talk Talk and Talk a lot with english children becouse they can really teach you alot of things i'm in english school for 2 years and everything what i know of english now i know it from english children i know its hard to breake barrier to start conversation but try it i tried it and im happy now becouse i understand everything and everyone
jezeli chodzisz do angielskiej szkoly musze ci powiedziec jedna zecz gadaj gadaj i gadaj duzo z angielskimi dziecmi poniewaz one naprawde mogą cie dużo nauczyc ja chodze do angielskiej szkoly juz 2 lata i wszystko co umiem z angielskiego zawdzieczam anglikom wiem ze trudne jest złamać bariere jezykowa ale spróbuj ja spróbowalam i teraz jestem szczesliwa bo rozumiem wszystko i wszystkich
pozdrawiam Cię serdecznie Jane xxx ;**
» fiona545
(Born-7)
Nie Mar 22, 2009 12:24
Thank you very much for council. I'm haven't many time in week on learning English, because I work on shift (eg. 6-14 or 14-22 or 22-6). I must find a little time on science. I want to something writing in English laguage I must use dictionary. I know that no translated literal everything. Could you correct me if everything wrong writting? And whether my English is understandable for you? :oops:
Dziękuję Ci za radę. Nie mam wiele czasu w tygodniu na uczenie się angielskiego, ponieważ pracuję na zmiany (np. 6-14 lub 14-22 lub 22-6). Ja muszę znaleźć trochę czasu na naukę. Chcąc coś napisać po angielsku muszę użyć słownika. Wiem że nie tłumaczy się dosłownie wszystko. Czy mogłabyś korygować mnie jeśli coś żle napiszę? I czy mój angielski jest zrozumiały dla ciebie? :?:
» Ewel:]
(Gość)
Nie Mar 22, 2009 22:01
My grammar is terrible:/
When I speak something I'm very stressful and I forget words:(
I must think for long time before I write or tell something.
» fiona545
(Born-7)
Wto Mar 24, 2009 8:19
I must thing for long time before I write or tell too. Many words haven"t in a dictionary.
» mad_red
(Gość)
Wto Mar 31, 2009 12:19
I'd only like to notice that there's a mistake in the title of this subject :)
Regards
» release
(Gość)
Pią Sie 28, 2009 21:54
Hey everyone.
You're not alone with yours problems with english conversation.
I have this problem too.
But i ttrying very hard, and i think i will learn it.
If you really want somenthing, just strive for a succes !
» Pauline
(Fresh Member-41)
Pią Sie 28, 2009 22:01
Yes, I go along with you : )
» mrr
(Fresh Member-27)
Nie Wrz 06, 2009 14:21
Somebody want talk in English by GG? :)
» Charlotte90
(Gość)
Czw Wrz 10, 2009 16:31
do Fiona: Twoje wypowiedzi wygladaja troche jakbys kazde slowo osobno tlumaczyla na ang i ukladala zdania- tak sie nie robi:) kilka Twoich bledow:
My English isn't perfect now, but I want it's change. --> ...but I want change it.
Can I help me?--> a nie przypadkiem Can You help me? :D
I'm haven't many time in week --> I haven't
I must find a little time on science--> slowa "science" nie uzywa sie w znaczeniu nauka jako uczenie sie ( to pewnie skopiowane ze slownika co?:P):P
I want to something writing in English laguage I must use dictionary --> when I want to write something in English I must use a dictionary
I must thing--> I must think. "thing" to jest rzecz a "think"- myslec :)
jeszcze troche by sie tego znalazlo u Ciebie:) przydalby Ci sie kurs angielskiego od podstaw bo z graamatyka leżysz:P pozdrawiam i zycze milej nauki:) C.
» bubbl
( Specjalista -945) 
Czw Wrz 10, 2009 16:38
Charlotte90 napisał(a):but I want change it.
BUT I WANT TO CHANGE IT, jak juz cos
Charlotte90 napisał(a):I'm haven't many time in week --> I haven't
I HAVEN'T MUCH, jak juz cos
Charlotte, moze zanim zaczniesz sie 'profesjonalnie' wypowiadac, zarejestrujesz sie a forum?
[ Dodano: Czw Wrz 10, 2009 17:40 ]
mrr napisał(a):Somebody want talk in English by GG
Somebody WOULD LIKE TO talk in English ON gg? :)
_________________ It is just a ride...
http://slowaniezapisane.blogspot.com/
» curious
(Born-9)
Sob Wrz 12, 2009 12:52
Bubbl's right.
» uczennica91
(Born-2)
Wto Wrz 22, 2009 20:26
hello, its my first post on this webside :)
my english is weak so i register here because I want learn.
» kim*
(Occasional Member-58) 
Pon Lis 30, 2009 19:57
hello!
my english is not perfect too, I have a lot of problems of English but I really want change it is. please don't forget about English is really my weaknesse and don't laught for me :)
_________________ uciec,
odkrywając swoją drogę.
» gazelka17
(Gość)
Czw Gru 03, 2009 23:06
hello everyone
I must say that my english is really bad, so i decided wrote post on this website. I want to improve myself weakness my language
Please help me learn english that was better
|