|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» mysia198
(Born-1)
Sro Lut 25, 2009 13:57
MATURA USTNA Z POPRZEDNICH LAT
hej ja będę zdawać mature w maju i mam pytanie czy nie ma ktoś opracowanych scenek na mature ustną z angielskiego z poprzednich lat bardzo by mi to pomogło. :)
» werka.90
(Fresh Member-45)
Pon Mar 23, 2009 20:20
np. w czym? ja też zdaje w tym maju. przepraszam cie że ci nie podałam tych zwrotów.:(ale zapomniałam sama wiesz ile teraz mamy nauki:(
[ Dodano: Nie Kwi 19, 2009 14:57 ]
hej a może będziemy się wymieniać zestawami?:)
» xxx
(Gość)
Sro Lis 25, 2009 15:50
hej mam mature i bardzo sie boje...
jest moze ktos taki co tez myslal ze nic nie potrafi a zdal
» BoSko
( Admin -903) 
Sro Lis 25, 2009 16:54
xxx napisał(a):hej mam mature i bardzo sie boje...
jest moze ktos taki co tez myslal ze nic nie potrafi a zdal
Nic nie potrafić i zdać? Może Tobie się uda - będziesz pierwszy, będziesz pionierem. Napiszesz książkę, staniesz się milionerem. Zawsze trzeba szukać dobrych stron beznadziejnych sytuacji :)
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» Ryld
(Fresh Member-44)
Sro Lis 25, 2009 19:38
W sumie ma jeszcze jedną możliwość. Może zostać na tym forum do maja i ewentualnie coś samo wpadnie mu do głowy.
No dobra, jeśli ktoś jest już NAPRAWDĘ zdesperowany, może się zacząć uczyć. Ale to tylko jeśli jesteś 'hardkorem'.
A tak swoją drogą najbliższą maturę będę pisał i ja.
A całkowitym zbiegiem okoliczności jutro będzie próbna.
Fajnie, nie? W tym czasie lekcji nie będzie.
_________________ Nie znam angielskiego.
Po prostu potrafię nieźle udawać.
» Pa
(Newbie-16)
Czw Lis 26, 2009 15:00
 Fajnie, nie? W tym czasie lekcji nie będzie.
Tak, ale potem i przedtem będą. :P
Też dzisiaj pisałam, była całkiem prosta według mnie. :)
» Ryld
(Fresh Member-44)
Czw Lis 26, 2009 15:55
Myślę, że zdam. :D W najgorszym wypadku będę miał jakieś 96%, bo nie chciało mi się do końca czytać tych tekstów więc w dwóch miejscach zgadywałem. Drugie 60 minut spałem, jak najbardziej dosłownie. Obudził mnie kolega gdy wychodził z sali :)
_________________ Nie znam angielskiego.
Po prostu potrafię nieźle udawać.
|