|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» BoSko
( Admin -862) 
Pon Sty 12, 2009 10:28
Gra językowa e-AngMIX sugestie
Proszę o wypowiadanie się na temat gry
Gra językowa e-AngMIX
Propozycje ulepszenia, zgłaszanie błędów i wyrażanie swoich pozytywnych jak i negatywnych myśli jest wskazana.
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» Katsy
(Occasional Member-125) 
Pon Sty 12, 2009 17:59
Kiedy czas wynosi mniej niż 100 s, pojawia się komunikat: "Gratuluję ukończenia gry. Niestety inni byli szybsi", mimo że najlepszy wynik w rankingu to 101 s.
Wydaje mi się, że raz trafiło mi się słowo "lipstic" (powinno być "lipstick").
A w ogóle to ciekawy pomysł z tą grą. :)
» BoSko
( Admin -862) 
Pon Sty 12, 2009 19:12
Katsy napisał(a):Kiedy czas wynosi mniej niż 100 s, pojawia się komunikat: "Gratuluję ukończenia gry. Niestety inni byli szybsi", mimo że najlepszy wynik w rankingu to 101 s.
Faktycznie był błąd. Teraz już jest wszystko OK.
» nuspakk
(Newbie-18)
Nie Sty 18, 2009 11:40
Witam!
Fajnie by było, gdyby w rankingu wyświetlanych pozycji było więcej, np. 100.
Myślę, że to by zachęciło użytkowników do rywalizacji.
Ranking powinien być kasowany np. co miesiąc a gdzieś na boku powinno pisać "zwycięzca miesiąca stycznia: .......................".
Przydały by się także jakieś poziomy trudności, bo przed chwilą trafiło mi się słówko "nonkonformistyczny" do ułożenia :o
To takie moje małe sugestie :roll:
Pozdrawiam!
» grunia94
(Occasional Member-147) 
Czw Sty 29, 2009 19:43
Witam!
Ta gra to naprawde świetny pomysł. Ale zgodze się z pomysłami Nuspakk. Gdyby te pomysły wprowadzić w życie byłoby extra. :)
Pozdrawiam!
_________________ Nobody is perfect...
» cayman91
(Newbie-12)
Pią Lut 06, 2009 16:11
Świetna gra!
» blarzey
(Born-4)
Pon Cze 29, 2009 10:46
witam.Super gra.w wyrazie godzina jest błąd powinno być R a jest L (houl)i gra dalij nie działa nie można jej skończyć.pozdrawiam.
» BoSko
( Admin -862) 
Pon Cze 29, 2009 11:01
blarzey napisał(a):wyrazie godzina jest błąd powinno być R a jest L (houl)
sprawdziłem i jest dobrze - hour
blarzey napisał(a):i gra dalij nie działa nie można jej skończyć.pozdrawiam.
Jakiej przeglądarki używasz?
» blarzey
(Born-4)
Pon Cze 29, 2009 16:00
Posiadam przeglądarkę Mozilla Firefox 1.9.0.3439.pozdrawiam.
» rudzia.cz
(Occasional Member-86) 
Pią Lip 03, 2009 18:15
Gra jest ciekawa, ale ma błędy. Właśnie otrzymałam słówko blask czyli glamour z liter glamokr
A teraz dla odmiany zamiast restore mam rentore
» BoSko
( Admin -862) 
Pią Lip 03, 2009 19:07
rudzia.cz napisał(a):Gra jest ciekawa, ale ma błędy. Właśnie otrzymałam słówko blask czyli glamour z liter glamokr
A teraz dla odmiany zamiast restore mam rentore
Dziwna sprawa. Sprawdziłem i w bazie danych jest odpowiednio: glamour i restore.
@rudzia.cz jeśli możesz napisz jakiej przeglądarki internetowej używasz(i wersji).
Problem jak widzę nie jest jednostkowy, więc muszę się przyjrzeć tej sprawie.
Pozdrawiam
» koko
(Frequent Member-230) 
Czw Maj 20, 2010 15:35
Super gra :wink:
» Marta4
(Born-8)
Czw Maj 27, 2010 16:43
Gra ogólnie fajna, tylko jak już wyżej napisano ma błędy. Na przykład zamiast escrow (depozyt) litery można ułożyć w ascrow.
» renata_rz29
(Born-2)
Wto Cze 22, 2010 18:58
Ogólnie w porządku,ale czasami pojawiają się błędy-dzisiaj na przykład miałam DINNEA , a powinno byc DINNER :?
» AliceAlis
(Newbie-12)
Sro Lip 07, 2010 19:32
Co tu dużo mówić przydałby się podział na poziomy (jak ktoś już nadmienił)- widzę po sobie, poza tym świetny pomysł z tą grą. Literówki mi się nie zdarzyły. Pozdrawiam :D
|